Op zoek naar kapper rotterdam zonder afspraak?

kapper rotterdam zonder afspraak
HOME Studentenkapper Utrecht, Kapsalon Haarhoek.
Een afspraak maken bij één van onze twee kapsalons in Utrecht? KAPSALON HAARHOEK VOORSTRAAT. Kapsalon Haarhoek in Voorstraat bestaat al ruim 20 jaar. Ons team volgt de nieuwste modetrends. Door regelmatig cursussen te volgen zorgen we dat we alle ins en outs kennen op het kappersgebied. We werken met de nieuwste kleurtechnieken en volgen de laatste trends. Wij geven je graag persoonlijk advies op het gebied van haar. Weten wie er bij ons werken op de Voorstraat? KAPSALON HAARHOEK VLEUTENSEWEG. Na 20 jaar Haarhoek in de Voorstraat is er sinds juli 2015 ook een Haarhoek op de Vleutenseweg. Dezelfde formule, service en kwaliteit maar een andere locatie. Zo zijn we zelfs voor nog meer mensen bereikbaar en kunnen we nog meer studenten aanbiedingen geven. KAPPER STUDENTENKORTING UTRECHT.
Kapsalon Fedine Haarmode in Hoogvliet Rotterdam.
Kapsalon Fedine Haarmode. Je wilt een nieuwe coupe, je puntjes bij laten knippen of je haar laten kleuren? Breng dan een bezoek aan Fedine Haarmode. Fedine Haarmode is gevestigd in Hoogvliet Rotterdam. Bij ons kun je zowel met als zonder afspraak terecht.
Welkom bij Kokky's' Kappers!
Vaste lage prijzen: wij hanteren vaste lage prijzen voor zowel onze behandelingen als onze producten. U kunt al voor EUR 1500, naar de kapper! Binnenlopen zonder afspraak. Een afspraak maken is niet nodig, kies zelf het tijdstip dat u het beste past voor een behandeling in een van onze salons.
Sue Salon Kapsalon.
We kunnen dan ook garanderen dat we je altijd de beste behandeling van dat moment bieden. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die SUE Salon momenteel aanbiedt. Deze producten zijn lief voor huid en haar omdat ze geen parabenen of sulfaten bevatten.
home. model model model van van van de de de maand. maand. maand.
Kapper Studio R.
Wij van Kapper Studio R knippen zowel dames, heren als kinderen. U kunt altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wij werken met deze professionele merken. Een selectie hiervan kunt u kopen in onze salon. 2019 Kapper Studio R Minervaplein 94, 3054 SK Rotterdam.
Kapper Rotterdam JC Hair Spa.
Alleen het beste is goed genoeg Afspraak maken. JC HAIR spa, de kapper van Rotterdam. Feel-good-concept voor man en vrouw. Bruisende salons in een inspirerende omgeving waar je graag komt en verwennerij en luxe voorop staan. Een hecht team met meer kennis creativiteit en aandacht voor jou en je haar.
BrainWash Kappers Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper.
Naar de kapper. 8 feb Aangepaste openingstijden carnaval 2018. Geplaatst op 1429: uur in Nieuws Delen. Tijdens carnaval 2018 hebben de volgende salons aangepaste openingstijden: Den Bosch Arena: 12-2 gesloten / 13-2 geopend 9-18u Den Bosch Helftheuvel: 12-2 geopend 10-18u Den Bosch Rompert: 12-2 geopend.
Amro style kapsalon Barber Rotterdam schiebroek.
Wij zijn een allround kapper / barbershop gelegen op de Peppelweg in Rotterdam Noord. Als kapsalon vinden wij het belangrijk de gast tevreden te houden en een beetje te verwennen. Bij binnenkomst kunt u gelijk een koffie of thee verwachten om de wachttijd wat aangenamer te maken. Als allround knippen, wassen, föhnen, verven en scheren wij heren, dames en kinderen met passie. Kom gerust even lang om een kijkje te nemen in de zaak. Wij knippen op afspraak maar ook zonder afspraak.
Take Chair Locatie Rotterdam.
3065 KA Rotterdam. Tel: 010 202 32 52. Di t/m Vr.: 900: 2000: uur. 800: 1600: uur. U bent van harte welkom met of zonder afspraak, boeken kan telefonisch of 24/7 via www.take-chair.nl. Permanent make-up artist Mirela heeft haar salon in ons pand, voor meer info klik hier.

Contacteer ons