Op zoek naar kapper rotterdam zonder afspraak?

kapper rotterdam zonder afspraak
Ramoon's' Haarmode.
Ook verven wij wimpers en wenkbrauwen. Wij werken met en zonder afspraak. Voor een afspraak kunt u altijd langskomen of even naar ons bellen dan weet u zeker of we tijd voor u hebben. Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen.
Cosmo Hairstyling Coolsingel Cosmo Hairstyling.
Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Rotterdam Coolsingel. Of je wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen, onze hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Rotterdam Coolsingel. Let op: om de week op zondag geopend.
Kapper Rotterdam JC Hair Spa.
Alleen het beste is goed genoeg Afspraak maken. JC HAIR spa, de kapper van Rotterdam. Feel-good-concept voor man en vrouw. Bruisende salons in een inspirerende omgeving waar je graag komt en verwennerij en luxe voorop staan. Een hecht team met meer kennis creativiteit en aandacht voor jou en je haar.
Kapsalon Krijger Geschiedenis.
In oktober 1975 werd er verbouwd, de voorgevel werd gewijzigd en ook het interieur moest gemoderniseerd worden. In die tijd werkte opa nog volop mee en werd er zonder afspraak gewerkt, wat een gezellige drukte in de kapsalon gaf. In 1977 is mijn vader op afspraak gaan werken, dit omdat de wachttijden te lang werden. In 1984 werd duidelijk dat ook ik kapper wilde worden. Na eerst een timmeropleiding te hebben gevolgd, ben ik naar de kappersschool in Rotterdam gegaan.
Hairish.nl Kapsalon op de meent in rotterdam Get inspired.
Hairish is op zoek naar een creatieve kapper of kapster die onze crew komt versterken. Wat bieden wij. Werken op een leuke locatie in het hart van rotterdam. Ruimte om te leren binnen een vakkundig team. Wekelijkse trainingen die jouw skills tot een hoger niveau kunnen brengen. Daarnaast bieden wij ook externe trainingen om up to date te blijven op het gebied van de laatste trends. Mail je cv en motivatie brief naar info@hairish.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Stagiaire bij voorkeur BBL. Wil jij graag een stage waar je écht iets leert en ben jij bereid in het weekend te werken? Wat bieden wij. Werken op een leuke locatie in het hart van rotterdam. Ruimte om te leren binnen een vakkundig team. Wekelijkse trainingen die jouw skills tot een hoger niveau kunnen brengen. Daarnaast bieden wij ook externe trainingen om up to date te blijven op het gebied van de laatste trends. Mail je cv en motivatie brief naar info@hairish.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 3011 JC ROTTERDAM. 010 214 14 67. Werken met of zonder afspraak.
home. model model model van van van de de de maand. maand. maand.
Capili.
Als iemand de naam Capili hoort dan weet diegene direct dat dat de kapsalon op de Molendijk is zonder afspraak! Maar Capili werkt nu met en zo mogelijk zonder afspraak! U kunt op deze website online 24/7 een afspraak maken met de link naar ons afsprakenboek.
Sue Salon Kapsalon.
We kunnen dan ook garanderen dat we je altijd de beste behandeling van dat moment bieden. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die SUE Salon momenteel aanbiedt. Deze producten zijn lief voor huid en haar omdat ze geen parabenen of sulfaten bevatten.
Kapsalon Elaine Startpagina Facebook.
En je haren is dan ook veel btr kwa kwalititeit. En me kleine en ik voelen ons hier ook thuis mijn ouders kwamen hier ook altijd en komen nog als ze bij me zijn in Rotterdam. En NIE te verzetten me kleine man is dol op Josepha de eigenaarresse Meer weergeven. Sinds ik hier in oktober me haar kwam vlechten en tangen en stylen wil ik het nergers anders meer do en, me haar is na t wassen tangen etc zo glad en t bkijft heel lang goed nergens anders had k dat me haar is sinds ik hier naar de kapper ga ook door de vitamine behandeling die je krijgt na t wassen ook super erg gegroeid en veel gezonder bestafrokapper alleskapper! Oja en de de barber hier is gruwelijk! Hele aardige mensen kan me hier thuis voelen! 23 april 2016. Geduldige en rustige kapster. Ik ben zonder afspraak binnen gelopen en kon gelijk geholpen worden en dat vind ik heel fijn.
Kapper.
Van het maken van een eerste opzet, tot het in beeld brengen via kleur en contour, Uw wens wordt werkelijkheid. Er is een goede prijs kwaliteit verhouding en elke maand is er een leuke aanbieding. U kunt bij ons terecht met of zonder afspraak.

Contacteer ons