Op zoek naar kapper zonder afspraak nijmegen?

kapper zonder afspraak nijmegen
Knippen, wassen en stylen altijd met Wella producten en voor een voordelig tarief bij BrainWash.
De kracht van onze formule is eenvoud en transparantie. U kunt zonder afspraak bij ons terecht, ook op maandag en in de avonduren. U kunt dus gewoon binnenlopen. Voor wassen, knippen, stylen betaalt iedereen slechts 1650. Deze prijs is gelijk voor zowel mannen als vrouwen. Wij werken met professionele producten van Wella Professionals, topkwaliteit in haarverzorging, haarstyling en haarkleuren. Wilt u meer informatie? Kijk dan op onze website of volg ons op Facebook of Twitter. Wij zien u graag bij BrainWash kappers. U vindt ons op de begane grond, Passage Molenpoort 22d. Passage Molenpoort 22d 6511 HS Nijmegen.
La Rosa de Cuba kappers, kapper Nijmegen fashion vintage hairstyling.
La Rosa kappers hebben de ideeën en durven het ook te knippen en te kleuren. Extreem a-symetrisch, punky, funkyrockabella, vintage, opgeschoren. Als jij meer van je kapper verwacht dan een standaard kapsel, dan ben jij de klant die wij zoeken!
Haarstudio Sara.
024 324 39 24. Over Haarstudio Sara Nijmegen. Wij van Haarstudio Sara zijn er van overtuigd dat een echte kapper niet duur hoeft te zijn. Bij ons staat aandacht naar de klant en kapsel centraal. We werken met en zonder afspraak.
Nijmegen Dukenburg BrainWash Kappers.
Op zoek naar een goede kapper in Nijmegen. Wij verwelkomen je graag bij BrainWash Nijmegen Dukenburg. Je vindt ons op Zwanenveld 9097. Bij ons staan kwaliteit en een scherpe prijs centraal. Zo betaalt iedereen bij BrainWash kappers dezelfde lage prijs en werken wij zonder afspraak.
Kapper Fabulush Nijmegen The Allround Styling Salon.
Kapper Nijmegen Kapsalon Fabulush. Kapper Fabulush is gevestigd aan de rand van het centrum van Nijmegen. Deze ruime kapsalon biedt u alle service die u van uw kapper mag verwachten. Naast een gewenst eindresultaat bij het knippen van uw haar bieden wij u ook een goed advies over productgebruik, styling en finishing.
Goedkope Kappers Nijmegen Deze Studentenkappers geven Studentenkorting!
Behandeling met en zonder afspraak. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart. Poemastraat 2 Nijmegen. 10% korting op een behandeling. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart. Deken Doctor Mulderstertraat 2C Bemmel.
Team Kappers Nijmegen Team Kappers.
Volg TEAM NIJMEGEN ZIEKERSTRAAT op Facebook om geen enkele deal te missen! Op zoek naar een goede kapper in Nijmegen? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Nijmegen, op de Ziekerstraat. We werken zonder afspraak.
Cosmo Hairstyling Nijmegen Cosmo Hairstyling.
Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Nijmegen Of je wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen, onze hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Nijmegen. Door een tijdelijke storing is Cosmo Nijmegen momenteel niet telefonisch en/of online bereikbaar.
Dit zijn de fijnste kappers volgens Nijmegenaren indebuurt Nijmegen.
Ook fijn, in deze kapsalon werken ze met én zonder afspraak! Gemmys Hairstyling kappers. Nu gesloten 0800: 1700.: Weezenhof 5520-C, Nijmegen. Bekijk meer: kappers. Gemmys Hairstyling in Weezenhof wordt zowel op Facebook als in mailtjes regelmatig genoemd. De kapsalon is doorgegaan na de grote brand in het winkelcentrum en dat wordt gewaardeerd door de klanten. Een knipbeurt kost 24 euro en de heren betalen 18.50 euro. Jouw favoriete kapper niet in de lijst?
City Hairshop: al jaren dé kapper in Nijmegen voor iedereen.
En kapper in Nijmegen voor iedereen. Van knippen en wassen tot permanenten en hair extentions. En met een speciale pruikenkamer voor op maat gemaakte haarwerken en pruiken. Je vindt ons aan de Daalseweg 3 in Nijmegen-Oost, net buiten het centrum. Direct een afspraak maken?

Contacteer ons