Meer resultaten voor kapper meppel zonder afspraak

kapper meppel zonder afspraak
Kapper of Kapsalon zoeken in Meppel Kappers.nl.
Zoeken naar kappers in Meppel. Een overzicht van kappers en kapsalons in regio Meppel, Drenthe. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.
Kappershuis Meppel.
Kappershuis Meppel is een trendy kapsalon die op de hoogte is van de laatste trends, ontwikkelingen en technieken! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs voor een gratis persoonlijk advies. Bekijk onze foto's' Naar de prijslijst Lokatie. De video kan helaas niet worden weergegeven. Bekijk onze kappers in actie! Knippen met of zonder afspraak.
Hairboost Dames en herenkapper in Meppel.
Even langslopen om een afspraak te maken mag natuurlijk ook altijd. Je kunt ook bij ons zonder afspraak terecht. Loop even binnen, dan kijken we of er gelijk tijd voor je is. Grote Akkerstraat 34. 7941 BB Meppel. 7891 AX Klazienaveen.
HaarPunt Meppel De gezellige en betaalbare kapsalon.
De kapsalon zit net buiten het centrum van Meppel in de wijk de Haveltermade. Er kan gratis worden geparkeerd op de parkeerplaats bij de Aldi Haveltermade. HaarPunt Meppel heeft 4 ervaren kapsters in dienst, zij kunnen allerlei behandelingen uitvoeren bij mannen, vrouwen en kinderen.
Luxe kapsalon Promise opent deuren meppelercourant.nl Ondernemen Actueel.
Tijdens de feestelijke opening van Promise Meppel, aan de Kruisstraat 19, zal Dj Sindi D optreden. Naast het genieten van de DJ kunnen bezoekers zich ook, met of zonder afspraak, gewoon laten knippen. De kapsalon heeft tot 30 september een aantal speciale openingsacties.
Meppel Kapsalon Promise.
Kapsalon Promise Meppel. Openingstijden van deze week. Op zoek naar een goede kapper in Meppel? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Kapsalon Promise in Meppel. We werken zonder afspraak, maar met een afspraak heb je voorrang.
Team Kappers Meppel Team Kappers.
Volg TEAM MEPPEL op Facebook om geen enkele deal te missen! Op zoek naar een goede kapper in Meppel? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Meppel. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.

Welkom op de site van de Knipshop Meppel, de enige salon in Meppel met variabele tijden. kijk voor openingstijden op de agenda. Passie voor het vak. Mijn naam is Rianne Leeuw en houd van het kappersvak. Het creatieve, de mensen en de gezelligheid wat het met zich mee brengt. Modische kapsels persoonlijk maken, zodat het thuis ook makkelijker in model te krijgen is. Vaak onder het genot van een kopje koffie of thee en gezelligheid. Een tevreden klant is het mooiste wat er is, daarom werken wij met JOICO. Uitermate geschikt voor zeer uiteenlopende kapsels. Om wachttijden te voorkomen, werken wij graag op afspraak!
Marvin's' Barber Shaves Trims Meppel.
Wij werken op afspraak. bel 0522 26 00 80. 06 41 61 66 66. Woldstraat 21 Meppel. 0522 26 00 80. Welkom bij Marvin's.' Barber Shaves Trims. Haarverzorging Baardverzorging, dat is wat we doen. Knippen, stileren en ook klassiek scheren.

Contacteer ons