Resultaten voor kapper barneveld zonder afspraak

kapper barneveld zonder afspraak
Kappers zoeken in Zeist.
In onze ruime salon wordt u met stijl een nieuw kapsel aangemeten al dan niet voorafgegaan van een advies op maat. Dames, heren, kinderen; u bent van harte welkom zonder of met afspraak. Kappers in de buurt van Zeist. Kapper Martini's' Hair. Extra informatie kapper.: aan een nieuwe haarstyle. Jouw haarstylisten bij Kapper Martini's' Hair in Soest, zorgen ervoor dat jouw haar goed zit. Zij knippen de perfecte coupe die past bij jouw uitstraling en stijl. De kapper uit Soest met gevoel voor stijl Onze specialiteit is het kleuren van haar. Dankzij de diverse trainingen bij Redken beschikken onze. Extra informatie kapper.: kappers in Barneveld UITERLIJK SPECIALIST Voorveld kappers in Barneveld is een unieke kapsalon voor dames, heren en jeugd, in Barneveld kortom het gehele gezin, waar kwaliteit, hygiëne en de cliënt centraal staan.
Uw partner voor al uw online media ND Items Online Media.
Neem dan gerust eens contact met ons op. Google Street View Trusted. Zoekmachine Optimalisatie Adverteren. Interesse in een van onze diensten? Wilt u meer informatie of wenst u direct een afspraak te maken? Klik hier voor Whatssap contact! Neem Contact Op.
Kapper of Kapsalon zoeken in Barneveld Kappers.nl.
Een overzicht van kappers en kapsalons in regio Barneveld, Gelderland. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.
Informatie Salon Voorveld.
7 kapsters die specialist zijn en je moet maar net de klik hebben met wie je de afspraak maakt. Misschien bevalt het wel helemaal niet, je kunt dan altijd nog naar een collega kapper gaan of andere mogelijkheden proberen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken in Barneveld of Voorthuizen om eens je haar te laten doen dan krijg je vanzelf een indruk en proef je de sfeer van onze kapsalon.
Hizi Hair kapper Barneveld Boek je afspraak online of kom langs.
Op basis van. Op zoek naar de beste kapper in Barneveld? Bij de Hizi Hair kapsalon in Barneveld kun je 6 dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. We hebben ruime openingstijden en je kunt vooraf een afspraak maken of binnenlopen zonder afspraak, maar net wat jou goed uitkomt.
Adressen en openingstijden.
T: 0548 854 854. Online afspraak maken. Maak een afspraak en voorkom wachttijd. Voor reisdocumenten, rijbewijzen, verhuizen, uittreksels, geboorte, huwelijk, overlijden. T: 0548 854 835. Loket Sociaal Plein. Voor vragen over jeugd gezin, werk inkomen, zorg welzijn en vervoer mobiliteit.
Turkse kapsalon Barneveld Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Me haar is mooi en netjes geknipt. Capelli Coiffure is een kapsalon waar u met én zonder afspraak terecht kunt. Salon Voorveld is een professionele kapper gevestigd in Barneveld en Voorthuizen. Kwaliteit, hygiëne en U als klant staan bij ons centraal.
Home Quinto Kappers.
Herenstraat 7, Berkel. Bel ons voor een afspraak. of loop eens binnen! 010 521 8682. Dorpsstraat 18, Bleiswijk. Quinto kappers is met twee salons in Berkel en voorheen Simones style in Bleiswijk al 20 jaar een begrip in Lansingerland en omstreken.
Team Kappers Emmeloord Team Kappers.
goed geknipt en gestyld. zonder afspraak en snel geholpen, nette prijs, goede sfeer en prettig geholpen. Kappers mogen meer lef hebben in het knippen en verven. bianca tibboel 25-08-2018. Prijs duidelijk vooraf bespreken wat de klant wil en dus kwijt is ervoor. Er zijn regelmatig acties maar niet voor bestaande klanten. We komen regelmatig maar Er is nooit korting Beetje waardering voor terug komende klanten. Bregt Kapitein 17-08-2018. Ondanks alle top drukte stonden Janita en Petra hun mannetje in de zaak. Ik heb het zo even zitten afkijken vanuit de kappersstoel. Nauwkeurig werkten ze samen, ontvingen de ene klant na de andere klant. De een na de ander klant kreeg iets te drinken naar wens, ontving advies over stijling of behandeling en vertrokken uiteindelijk met een stralende nieuwe look de zaak. Tussendoor een storing mbt het pinnen/computer, ook dat werd gewoon opgelost met een telefoontje naar een extern bedrijf, alles draaide gewoon door! Respect voor deze dames. Ik ben zeer goed geholpen, daarom ook heel erg tevreden, bedankt. Nemen de tijd voor je en erg vriendelijk. cor de boer 24-01-2018. theo heijboer 24-12-2017. B Barneveld 21-12-2017. Precies wat ik wil naar de kapper gaan en niet van tevoren moeten afspreken.
Walk in Hairstyling.
Torenplein 31 3772 cxnbspnbsp Barneveld t: 0342422119 e: walkinhairstyling@gmail.com. Welkom bij Walk in Hairstyling. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Heeft u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Steeds meer mensen hebben de behoefte om zelf hun haar te stylen. Daarom bieden wij de gelegenheid om je net geknipte haar, gratis en naar eigen wens te fohnen en stylen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van hoofdhuidproblemen. Door het haar, de haarschacht en de hoofdhuid tot in detail te kunnen bestuderen met de microscoop, kunnen onze haarspecialisten vaststellen wat het probleem is en hoe het kan worden opgelost. Onze verzorgingslijn is gebaseerd op Phytotherapie plantaardig en Aromatherapie. Laat u adviseren bij ons in de salon! Vanaf maandag tot en met zaterdag staan onze enthousiaste haarstylisten voor u klaar! Wij werken de hele week met en zonder afspraak met uitzondering op vrijdagavond van18.00 tot 21.00 dan kunt u alleen afspreken.

Contacteer ons