Meer resultaten voor kapper zonder afspraak tilburg

kapper zonder afspraak tilburg
Salon Kreatief in Heeze is een gezellig kapsalon voor dames en heren. Salon Kreatief Heeze.
Ik heb mijn dames en heren diplomas behaald op de KOS in Tilburg. Toen ik klaar was met mijn opleiding in 1995, heb ik eerst 8 maanden als bedrijfsleider gewerkt in Den Dungen bij den Bosch. Van daar uit ben ik in Waarle gaan werken waar ik een half jaar ben gebleven. Toen werd ik gebeld of ik niet bij Salon Kreatief wilde gaan werken en/of ik eventueel de zaak wilde overnemen. In augustus 1996 ben ik bij Salon Kreatief gaan werken als bedrijfsleider, voor een jaar of 3. Toen ben ik in een VOF gestapt met mijn oude werkgever en in maart 2000 heb ik de zaak volledig overgenomen. Tot zover een woordje uitleg over mezelf. Ik hoop u binnenkort in ons salon te mogen begroeten. 9.00 12.30 / 13.30 17.00. 13.30 16.30 Zonder afspraak.
Home Ken Jerry's.'
W ij adviseren het gebruik van Fibreplex bij het kleuren: kleuren zonder compromis. Vraag ernaar bij een van onze hairstylisten. do 18-21u vr 9-21u za 9-16u. Wassen en knippen vanaf: 2990., Kleuren vanaf: 2900., Balayage vanaf: 5100., Highlights vanaf: 2900., Get in touch! Find us here! Ken Jerry's' Tilburg.
Avantgarde Kappers Tilburg Dè Professionele Kapper in Tilburg.
Danique werkt 12 1/2 jaar bij Avantgarde, dit hebben we gevierd met een etentje! Kom langs en geniet van persoonlijke service in combinatie met kwaliteit. Ervaar zelf de beste kapper in Tilburg door gelijk een afspraak te maken! Ma: 13.00 17.30.
Kapsalon in de Reeshof Tilburg voor dames en heren.
Heb je een vraag of ben je benieuwd wat er mogelijk is? Bel ons op locatie Dongen of Tilburg of stuur ons een mailtje! Kappersabonnementen in Tilburg bij Flawless Kapsalon. Lees meer over onze kappersabonnementen. Alleen geopend op afspraak. 2018 Flawless Kapsalon.
Haarfijn Kappers Hairstyling Beauty salon.
Eindelijk een haarverdichting en haarverlenging die net als zo veel slimme producten ons dagelijks leven vernuftig en eenvoudig maakt. Salon Urecht Centrum Stationspassage.: bel voor een afspraak 030-633 26 40. Salon Winkelcentrum Overvecht.: bel voor een afspraak 030-26 14 973.
Amanda's' Hair Salon Wij werken zonder afspraak!
Hondenkapper Tilburg.
5045 SK Tilburg. MAANDAG T/M VRIJDAG VANAF. U KUNT BIJ ONS NIET PINNEN. Van MAANDAG T/M VRIJDAG. Vanaf 09.00 uur. TOT 17.00 UUR. Zaterdag en Zondag GESLOTEN. DE TOEGENOMEN DRUKTE IS ONS ADVIES.: MAAK TIJDIG UW AFSPRAAK, ZODAT UW HOND ER VERZEKERT VAN IS. DAT HIJ OP TIJD ZIJN TRIMBEHANDELING KRIJGT. WELKOM OP DE SITE VAN DE HONDENKAPPER. DE HONDENKAPPER STAAT VOOR LIEFDEVOLLEMAAR, ZEER ZEKER OOK VOOR PROFFESIONELE AANPAK VAN DE TOTALE VERZORGING VAN DE HOND. ALGEMENE BELANGEN VERENIGING HONDENTOILETTEERBEDRIJF. WAS-SERVICE ZONDER AFSPRAAK.
Team Kappers Tilburg Team Kappers.
Volg TEAM TILBURG op Facebook om geen enkele deal te missen! Op zoek naar een goede kapper in Tilburg? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Tilburg. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.
salondaan.
online je afspraak plannen. Als haarspecialist moet je weten wat er gaande is in de haarwereld. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de laatste trends op gebied van mode, haar en design. Niet alleen op het gebied van haarmode, maar op ook op het gebied van mode en accessoires.
De beste kapsalon van Reimerswaal Kapsalon JStyle.
Leuk en makkelijk om met je knip/kleurbehandeling te combineren. Afspraak of zonder afspraak? Voor een afspraak kunt je altijd langskomen, telefonisch contact met ons opnemen of voor een knip en/of föhn afspraak kan je ook ONLINE een afspraak maken. Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht.

Contacteer ons