Resultaten voor kapper den haag zonder afspraak

kapper den haag zonder afspraak
BrainWash Kappers Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper.
Naar de kapper. 1 mei Korting op highlights mei 2018. Geplaatst op 1043: uur in Nieuws Delen. Wie aan het voorjaar denkt, denkt aan? Zoals jullie van ons gewend zijn, kan er de hele maand mei weer geprofiteerd worden van een zéér aantrekkelijke highlight-actie.
Kapsalon Den Haag/Rijswijk NKA Ook zonder afspraak.
MBO 3 Allround Kapper Ondernemer in twee jaar BOL. MBO 4 Allround Kapper Salonmanager in twee jaar BOL. MBO 4 Salonmanager in één jaar BBL. Hairstylist 1 Dames. Hairstylist 2 Dames / Heren. Masterclass Lang Haar. Kapsalon Den Haag Rijswijk. Kapsalon Rotterdam Pompenburg. Kapsalon Rotterdam Mariniersweg. Kwaliteit en Erkend. Afspraak kapsalon maken Uniek: MBO 4 in 2 jaar! Kapsalon Den Haag Rijswijk. Onze klanten beoordelen deze salon met een 88., Kapsalon Den Haag Rijswijk. In Rijswijk, vlak bij Den Haag, bevindt zich onze modernste kapsalon. De kapperszaak zit recht tegenover het bekende winkelcentrum In de Boogaard en is vanuit Delft, Den Haag en Zoetermeer makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De salon is ruim opgezet. Met de grote ramen en het moderne interieur waan je jezelf in een luxe salon. Ook kinderen zijn welkom voor een afspraak. Klanten waarderen onze salons gemiddeld met een 89. Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak of loop binnen zonder afspraak.
Team Kappers Den Haag Fahrenheitstraat Team Kappers.
Op zoek naar een goede kapper in Den Haag? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Den Haag, op de Fahrenheitstraat. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.
Team Kappers Gedempte Gracht Team Kappers.
Op zoek naar een goede kapper in Den Haag? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Den Haag, op de Gedempte gracht. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.
Home Kapsalon Hair Flair.
Ook zijn wij zeer bekwaam in het knippen en behandelen van lang haar. Dames, heren en kinderen van alle leeftijden kunnen hier van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor alle haarbehandelingen. Dit allemaal met en zonder afspraak en tegen een scherp prijsbeleid.
SMILEkappers opent kapsalon in Den Haag Smilekappers.
kleuren, wassen en verzorgen. Home Kapper SMILEkappers opent kapsalon in Den Haag. SMILEkappers opent kapsalon in Den Haag. by DvO123 15 mei 2017. Nu ook een kapsalon in Den Haag. Als het aan SMILEkappers ligt, gaat iedereen de deur uit met een glimlach. Dat is in ieder geval het streven van deze jonge kappersorganisatie. Slechts enkele weken na de succesvolle start in Zoetermeer en Gouda opent SMILEkappers op vrijdag 2 juni een kapsalon in Den Haag. Met de opening van deze derde kapsalon kunnen vanaf nu ook klanten in Den Haag profiteren van alle voordelen van het frisse en revolutionaire concept van SMILEkappers. Knippen zonder afspraak en vaste lage prijzen.
Martin Hair De kappers zaak in Den Haag voor elke stijl.
Met een speciaal Spray Tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld. Nieuw Martinhair spaarsyteem. Beste Klant, Martinhair heeft een nieuw spaarsysteem. Hoe werkt het? Per bestede euro ontvangt u twee punten. Bij het behalen. Goldwell elumen pigments. Den Haag, Nederland.
Kapper Den Haag zonder afspraak Your In Hair.
Dames, heren en kinderen. Kapper Den Haag zonder afspraak. U bevindt zich hier: Home Kapper Den Haag zonder afspraak. Zoekt u een kapper in Den Haag, waar u zonder afspraak binnen kunt lopen? Dan bent u van harte welkom bij Your In Hair.
Over Hizi Hair Kapper zonder afspraak Altijd Mooi Haar.
Jouw kapper met en zonder afspraak. Bij de Hizi Hair kapsalons kun je minimaal zes dagen per week terecht. Je bent welkom zonder afspraak en in steeds meer Hizi Hair kapsalons kun je nu ook vooraf een afspraak maken. Dit kan enkele weken vooruit, maar ook voor vandaag of morgen.
Ramoon's' Haarmode.
Wij zijn een Dames Heren salon op het Spui in het centrum van Den Haag, tevens knippen wij ook kinderen. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Niet alleen voor het haar kunt u bij ons terecht, maar ook voor het epileren met touw van wenkbrauwen, bovenlip en gezicht. Ook verven wij wimpers en wenkbrauwen. Wij werken met en zonder afspraak.

Contacteer ons