Zoeken naar kapper amsterdam zonder afspraak

kapper amsterdam zonder afspraak
Home Topkappers.
Welkom op de site van Topkappers! Sinds 2001 zijn wij gevestigd aan de Westerstraat 198, in de Jordaan, Amsterdam. Het team bestaat uit kappers die de tijd voor je nemen en kijken naar wat het beste bij jou past. Wat vinden wij belangrijk? Een ontspannen sfeer en persoonlijk, professioneel advies. Een haarstijl waar je je goed bij voelt. Een kleur die je nog mooier maakt en natuurlijk de Tips. and Tricks zodat je thuis ook weet wat je kunt doen! Wij werken met Wella, Kerastase, Sebastian en Great Lenghts. Topmerken waarmee we ervoor kunnen zorgen dat die Bad Hairday niet meer hoeft voor te komen! Topkappers werkt op afspraak om de tijd te kunnen nemen die nodig is.
Jimmy's' Hairstudio.
Bijna 4 jaar geleden zocht ik naar een nieuwe kapper in Amsterdam. Na wat online speurwerk kwam ik bij Jimmy terecht. Wat mij als eerste aantrok was de mogelijkheid om online een afspraak te maken, waarbij je heel handig de beschikbare tijden op een rijtje ziet.
Francisco Kappers Prinsengracht Amsterdam.
kapsel met de juiste kleur te bereiken. Modern, trendy, classic, glamour, natural. Alles is mogelijk. In het centrum van Amsterdam. Op één van de mooiste plekjes. van de Prinsengracht. HOPE TO SEE YOU SOON. adres en openingstijden. Francisco Kappers Prinsengracht 454 1017KE Amsterdam 020 6235733.
Dames en Heren Kapsalon Joyce HOME.
Deze wordt met zorg behandeld. De kapsalon is gevestigd OP DE ROTONDE VAN HET HUGO DE GROOTPLEIN NR. Dit is makkelijk te bereiken met tramlijn 3 en bus 18. U kunt zonder afspraak binnenlopen en er wordt altijd tijd voor u vrijgemaakt.
Kapper zoeken en online kappersafspraak maken BarberBooking.
Bepaal bij welke kapper in Nederland jij het knippen, kleuren, föhnen of stijlen van je haar wilt laten doen en maak binnen een minuutje een afspraak bij jouw favoriete kapsalon! Kapper Amsterdam Kapper Rotterdam Kapper Den Haag Kapper Utrecht Kapper Eindhoven Kapper Tilburg Kapper Almere Kapper Groningen Kapper Arnhem Kapper Breda Kapper Nijmegen Kapper Haarlem Log in Registreer.
Kapperstime KAPPER AMSTERDAM Kapsalon Kapper Amsterdam Centrum.
Kapsalon Kapper Amsterdam Centrum. Menu Skip to content. Kapperstime, de exotische haarstudio in Amsterdam. Ben jij op zoek naar een haarstudio in Amsterdam? Dan ben je bij Kapperstime in Amsterdam Centrum aan het juiste adres! Wij werken met kappers die gespecialiseerd zijn in knippen, kleuren, stijlen, fohnen, high lights / low lights, krullen noem maar op.
Kappers Amsterdam.
Welkom Ixxi Kappers.
OVER IXXI SUN. ZONNEN ZONDER AFSPRAAK. WELK HUIDTYPE HEB JIJ. OVER NAGELS EN MIR. OVER IXXI KAPPERS. Wij zijn altijd op zoek naar goed en gemotiveerd personeel. Spreekt jou dit aan mail dan je CV met motivatie naar info.ixxikappers@gmail.com of bel voor meer info naar 0628671590. Stijlvol, ontspannen en energiek maar altijd met persoonlijke aandacht, dat is het ixxi kappers Beautyconcept. Daarnaast biedt ixxi kappers schoonheid en verwennerij van top tot teen. Sun, Hair, Skin Beauty, French-manicure Nails, Hands Feet, Waxing, Body massage's' en Visagie, Haarverlening of opvullenalle, behandelingen in één stijlvolle salon. De professionals van ixxi Kappers staan voor je klaar. Laat je verleiden en gun jezelf die verwennerij. Ervaar het ixxi Kappers Beautyconcept. ixxi Kappers staat al meer dan 20 jaar voor attitude, kwaliteit, kennis en vaardigheden omdat we weten dat dit de waarden zijn die een goede kapper kenmerken.
Vakkundig knippen vanaf 17 euro, zonder afspraak KnipGo.
Selecteer een pagina.; Met KnipGo is naar de kapper gaan zo betaalbaar dat je graag vaker langskomt. Wij gaan Back to Basic en doen alleen wat jij van ons vraagt. Wil je na het knippen jouw haar zelf drogen en stylen? Dan kan dat. Superpraktisch en daardoor ook goed betaalbaar. KnipGo is taking over. In Oost-Nederland zitten we altijd dicht bij je in de buurt. Maar ook de rest van Nederland is snel aan de beurt. We zijn bezig met vijf nieuwe salons in Amsterdam en afgelopen december opende Knip Go Nijmegen haar deuren. Alleen betalen voor wat jij wilt. Zo werkt het bij KnipGo. Vakkundig geknipt vanaf 17 euro. We merken dat steeds meer mensen na het knippen graag zelf hun haar stylen. Wil je na het knippen jouw haar zelf drogen/stylen? Dan kan dat. Gewoon gratis, als extra service. Ons enthousiaste team van goed opgeleide haarstylisten geven je een perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs. Je krijgt en betaalt alleen voor wat jij uiteindelijk wilt. We werken uitsluitend zonder afspraken.
Cosmo Hairstyling Amsterdam Z-O Cosmo Hairstyling.
Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Amsterdam Bijlmerplein. Of je wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen, onze hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Amsterdam Bijlmerplein. Maandag van 900: tot 1800: uur. Dinsdag van 900: tot 1800: uur. Woensdag van 900: tot 1800: uur. Donderdag van 900: tot 2100: uur. Vrijdag van 900: tot 1800: uur. Zaterdag van 900: tot 1800: uur. Bekijk de volledige prijslijst. Dit vinden klanten van ons. mavis verdies 30-01-2019. Mijn mening ik ben heel tevreden met alles. De sfeer.ontvangst.en uiteindelijk het resultaat van jou knipafspraak. Ik ga na elke afspraak tevreden naar huis. Ga zo door dames. Belangrijkste voor mij is idd locatie, in de buurt, hier doe ik ook mijn boodschappen. Als het knippen heel slecht zou zijn zou locatie niet meer het belangrijkste zijn natuurlijk. Advies: eerst gesprek over wensen van de klant voeren. Nu zonder overleg haarmasker in mijn haren terwijl ik daar niet voor zou kiezen in gesprek.

Contacteer ons