Op zoek naar kapsalon leiden?

kapsalon leiden
Kapsalon Leiden.
Beauty in beeld. Kapsones kappers Leiden. Wij zijn een kapsalon in Leiden met een eigenwijze visie op mode vooral, gezelligheid en vertrouwen in onze ervaren kappers zorgt voor veel creativiteit! De laatste mode of gewoon geknipt worden hoe jij het wil hebben!
Gérard Coiffures Kapper Leiden Breestraat.
Voor onze kapsalon in Leiden zijn wij op zoek naar een klantgerichte en representatieve haarstylist. Bij Gérard Coiffures heb je als haarstylist minimaal twee jaar knipervaring en ben je bereid om te investeren in de verdere ontwikkeling van je technische vaardigheden.
M M Kapper Alles voor je haar!
Marwan Maher zijn beiden ruim 17 jaar kapper. De kappers uit Syrië knippen inmiddels al jarenlang in Nederland, en uiten nu hun drang naar kunst en perfectie via de eigen zaak: M M Kapper op de Haarlemmerweg 1G te Leiden bekend van het Leidsch Dagblad!
Kapsalons Leiden Herenkapper Leiden Aveda salon House of Graces.
Wilt u iemand verrassen met een behandeling in een van onze salons, een van onze producten of een arrangement? Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de balie van House of Graces. House of Graces. 2311 CK Leiden. T 071-5126333 of 071-3628704. Privacy en cookiebeleid. Maandag 10.00 18.00. Dinsdag 09.30 21.00 kapsalon tot 2100.:
Kapper Leiden Kapsalon Sheila.
Haar sfeervolle kapsalon, warme benadering en het altijd luisterende oor geven je een gevoel van vertrouwen wat je vaak niet in een andere kapsalon terug kan vinden. Een kapper in Leiden vinden is niet zo lastig, maar een kapper in Leiden vinden waar je op kunt vertrouwen, dat is een ander verhaal.
Turkse kapsalon Leiden Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Turkse kapsalon Leiden. Turkse kapsalon in Leiden resultaten 1 20 getoond van 447. Bent u bedrijfseigenaar? Vul gratis uw gegevens aan. HAIR and Lounge Adv. Kapper in Leiden, Kapsalon in Leiden, Kapperszaak in leiden, Kapster in leiden, Voor dames heren en kinderen.
Ons team WM Schröder Haarmode.
Bachstraat 318, 2324 GV Leiden. 071 576 2685. Als kind stond het voor mij al vast, ik wilde kapster worden. Ik kon dus niet meer wachten en vanaf mijn vijftiende ging ik vier dagen werken en twee dagen naar school. Eerst vijf jaar in twee verschillende kapsalons gewerkt voordat ik in 1978 bij Wim begon. Het werken met haar, maar vooral ook met mensen is voor mij een tweede natuur. Haarstylist en visagist. Ik ben nu bijna tien jaar werkzaam in de kapsalon van mijn ouders.
Lil Zo.
Lil Zo is een gezellige professionele kapsalon met de uitstraling van een knusse woonkamer, gelegen in de binnenstad van Leiden. De kapsalon is gevestigd in een uniek pandje midden in de pittoreske Pieterswijk, een authentiek stukje Leiden vol verrassende boetieks, bijzondere winkels en gezellige intieme horeca.
De Haarwinkel.
Wij zijn De Haarwinkelkappers. Twee kapsalons gevestigd in Leiden en Katwijk met kappers. Uw haar is onze zorg en wij zorgen goed voor uw haar. Bij De Haarwinkel wordt u altijd geholpen door ervaren. kappers die weten waar ze mee bezig zijn.
Cosmo Hairstyling Leiden Cosmo Hairstyling.
Ik kom al 16 jaar bij deze Cosmo en bij dezelfde stylist, dus dat zegt wel iets lijkt me! Maar buiten haar deskundigheid is het gewoon een fijne kapsalon om naar toe te gaan, laagdrempelig en gastvrij. Ellen Karreman 03-09-2017.

Contacteer ons