Meer resultaten voor kapper hoorn zonder afspraak

kapper hoorn zonder afspraak
Kappers zoeken in Hoorn.
In de ochtend mogelijkheid tot afspraak en in de middag kunt u zonder afspraak terecht. De HaarPiraat kappers. Extra informatie kapper.: Gezelligheid en aandacht voor het haar én de klanten, daar draait het om bij De HaarPiraat kappers te Medemblik. De prikkel om het elke dag goed te doen, is voor mij vanzelfsprekend en voor u een zekerheid om uw haar tip-top in orde te hebben en te houden. Ook een volume behandeling en/of verlenging met de extensions van Great." Bent u een kapper uit Hoorn of elders en wilt u uw kappers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op.
Kapsalon Meeuwisse hair and beauty kapsalon Hoorn.
Wat wij doen. extensions en matjes. epileren met draad katoen. Wie wij zijn. Voor en na. Hoeveel kost het? Knippen, kleuren, föhnen en watergolf. Waar wij zijn. Bekijk snel onze acties! Verras uw vriend, vriendin, kennissen, familie. Met of zonder afspraak.
Beauty en Kapsalon Beloofd Nieuwe Noord 50 Hoorn.
Bel voor een afspraak. Bekijk de pagina. Bekijk de pagina. Bekijk de pagina. Bekijk de pagina. Bekijk de pagina. Bekijk de pagina. Bekijk de pagina. Bekijk de pagina. Fillers en Botox. Bekijk de pagina. Nieuwe Noord 50. 1621 EP Hoorn.
Kapper Hoorn NH Allure.
Welkom zonder afspraak. Parkeren voor de deur. Koffie vers gemalen bij kapsalon Allure Hoorn. Allure ook voor mannen! Herenkapper in Hoorn check.: Allure Men Instagram. Facebook Allure Men. Opgeleid bij echte Barbiers in het vakkundig knippenscheren, en baard trimmen. Een afspraak maken voorkomt. wachtenmail, of bel. Ook na 18.00 uur. Tot ziens bij kapper Allure Men.
Knipsalon Hoorn De knipsalon van Hoorn.
Dan is x-stenso van Loréal echt iets voor jou! X-tenso Moisturist verandert weerbarstig krullend, of pluizig haar in gladmooi, zijdezacht en glanzend haar. De extensions zijn tot wel 60 dagen houdbaar. Leden van Sportcentrum Hoorn krijgen 10% korting! Maak een afspraak.
BrainWash Kappers Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper.
Naar de kapper. 8 feb Aangepaste openingstijden carnaval 2018. Geplaatst op 1429: uur in Nieuws Delen. Tijdens carnaval 2018 hebben de volgende salons aangepaste openingstijden: Den Bosch Arena: 12-2 gesloten / 13-2 geopend 9-18u Den Bosch Helftheuvel: 12-2 geopend 10-18u Den Bosch Rompert: 12-2 geopend.
Team Kappers Hoorn Team Kappers.
Volg TEAM HOORN op Facebook om geen enkele deal te missen! Op zoek naar een goede kapper in Hoorn? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Hoorn. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.
FREDS Kapsalon.
Voor iedere klant heeft kapper Fred tijd en geduld.; Voor de dames: of u nu lang haar, kort haar, krullen, steil, grijs, geblondeerd, geverfd, Aziatisch of kroeshaar heeft. Of u nu komt voor bijpunten, bijknippen, afknippen, model knippen, verven, of een nieuwe coupe. Voor de heren: of u nu veel of weinig haar heeft, steil, krullen of Aziatsch, of u komt voor een tondeuse beurt, een knipbeurt of uw haar en baard in een model a la Schorum wilt. Voor de kinderen, die voor het eerst geknipt worden of voor degenen die al precies weten welk lief of stoer modelletje ze willen. Bij Fred krijgt iedereen persoonlijke aandacht, bent u in goede handen voor elke gewenste behandeling en kiest u een moment voor uzelf, waar u lang plezier van heeft. FREDS kapsalon werkt volgens afspraak voor zijn en uw agenda, zodat u nooit lang hoeft te wachten.
Home Hairfun Hoorn, kapper voor hem, haar the kids.
Bekendheid van Hairfun Hoorn. Hairfun is bekend in Hoorn en ver daar buiten. Een kapsalon die iedereen weet te vinden. De medewerkers bij Hairfun zijn op de hoogte van de laatste haarmode en weten deze bij hun klanten om te zetten naar draagbare en trendy kapsels. Al onze medewerkers zijn goed opgeleide topstylisten en gespecialiseerd in kleuren. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en werken op afspraak, maar wenst u direct te worden geholpen. Dan kunt u het altijd proberen dan kijken wij graag of daar ruimte voor is in de planning. Gespecialiseerd in het verlengen van het haar. Naast het knippen en stijlen van het kapsel is het kleuren en verlengen van het haar steeds belangrijker geworden. Hier hebben wij ons de afgelopen jaren in gespecialiseerd. Onze medewerkers blijven zich continue ontwikkelen d.m.v. trainingen en cursussen over de nieuwe trends. Hairfun, altijd leuk voor kids. Hele dramas maken sommige ouders mee en er wordt véél gevergd van hun geduld én de kunde van de kapper.

Contacteer ons