Meer resultaten voor kapper nijmegen zonder afspraak

kapper nijmegen zonder afspraak
Dit zijn de fijnste kappers volgens Nijmegenaren indebuurt Nijmegen.
Ook fijn, in deze kapsalon werken ze met én zonder afspraak! Gemmys Hairstyling kappers. Nu gesloten 0800: 1700.: Weezenhof 5520-C, Nijmegen. Bekijk meer: kappers. Gemmys Hairstyling in Weezenhof wordt zowel op Facebook als in mailtjes regelmatig genoemd. De kapsalon is doorgegaan na de grote brand in het winkelcentrum en dat wordt gewaardeerd door de klanten. Een knipbeurt kost 24 euro en de heren betalen 18.50 euro. Jouw favoriete kapper niet in de lijst?
Heerenkamer Kappers Nijmegen Heerenkamer Kappers Nijmegen.
Heerenkamer Kappers Berrie Pelser 2017-02-07T1254140000.: Bel voor een afspraak 024-3221026 of book online. De Heerenkamer Kappers is een klassieke barbier in een van de oudste straten van het centrum van Nijmegen. In onze barbershop knippen en scheren wij coupes en baarden volgens de laatste trends.
Knippen, wassen en stylen altijd met Wella producten en voor een voordelig tarief bij BrainWash.
De kracht van onze formule is eenvoud en transparantie. U kunt zonder afspraak bij ons terecht, ook op maandag en in de avonduren. U kunt dus gewoon binnenlopen. Voor wassen, knippen, stylen betaalt iedereen slechts 1650. Deze prijs is gelijk voor zowel mannen als vrouwen. Wij werken met professionele producten van Wella Professionals, topkwaliteit in haarverzorging, haarstyling en haarkleuren. Wilt u meer informatie? Kijk dan op onze website of volg ons op Facebook of Twitter. Wij zien u graag bij BrainWash kappers. U vindt ons op de begane grond, Passage Molenpoort 22d. Passage Molenpoort 22d 6511 HS Nijmegen.
Kapsalon Ouasfi in Nijmegen Kapper.
Met of zonder afspraak! 06-34823125 Of stuur een bericht. Welkom bij Kapsalon Ouasfi. Kapsalon Ouasfi is gevestigd in Nijmegen. Wij zijn een gecertificeerde kapsalon, gespecialiseerd in knippen, verven en het zetten van permanent. Neemt u voor meer informatie gerust contact op. Top kapper, naast goed knippen een super aardige man.Wij willen altijd door Youssef geknipt worden.
Openingstijden van Kapper in Nijmegen.
Bij een kapper Nijmegen kunt u uw haren onder andere laten knippen, verven, wassen, modeleren en verzorgen. Veel kapsalons verkopen daarnaast ook professionele haarproducten en in sommige kapsalons kunt u uzelf ook een haarstuk laten aanmeten. De precieze openingstijden van een kapper Nijmegen kunt u gemakkelijk vinden op Openingstijden.com.
Cosmo Hairstyling Nijmegen Cosmo Hairstyling.
Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Nijmegen Of je wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen, onze hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Nijmegen. Door een tijdelijke storing is Cosmo Nijmegen momenteel niet telefonisch en/of online bereikbaar.
Kapper Nijmegen Centrum Heren Dames Studenten Kinderen.
Wij werken met de nieuwste verfproducten van iNOA, een natuurproduct van L'OREAL' zonder ammonia. Wij werken o.a. met shampoos van DAVINES, een product op natuurbasis. Ontspant u zich tijdens de heerlijke hoofdwasmassage met deze DAVINES producten. U bent van harte welkom! Voor het maken van een afspraak met de kapper in Nijmegen Centrum kunt u de salon bellen op telefoonnummer 024-3244970.
Team Kappers Nijmegen Team Kappers.
Volg TEAM NIJMEGEN ZIEKERSTRAAT op Facebook om geen enkele deal te missen! Op zoek naar een goede kapper in Nijmegen? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Nijmegen, op de Ziekerstraat. We werken zonder afspraak.
The Barberstation barbershop herenkapper en barbier Nederland.
Bij The Barberstation kun je gewoon binnenlopen zonder afspraak. Zoals dat vroeger in de barbershop ook ging. Dat kan omdat er maar beperkt afspraken aangenomen worden. Onze klanten weten dat even wachten alleen maar leuk en gezellig is. Kopje koffie of een biertje erbij, een praatje en een dolletje tussendoor. Wil je toch liever een afspraak maken, neem dan contact op met jouw shop in Arnhem, Eindhoven, Nijmegen of Utrecht.
Kapper Nijmegen Centrum Nijmegen.
Je bent altijd welkom, ook zonder afspraak. Salon De Spiegel en Welzijn. In een van de mooiste ringstraten in het centrum van Nijmegen is Salon De Spiegel en Welzijn gevestigd. Stapt u zelf eens binnen in deze moderne dames, heren en studenten kapsalon voor jong en oud. Schoonheidssalon en nagelsalon, dan omarmt de warme sfeer, de muziek en de inrichting u direct. Kwaliteit, advies en persoonlijke aandacht voor de. Kapsalon de Hoofdzaak Nijmegen kapper.

Contacteer ons