Zoeken naar kapper zonder afspraak goes

kapper zonder afspraak goes
Home Endless Hair.
Ik vind het erg fijn dat je altijd binnen kunt lopen ook zonder afspraak en dat er altijd tijd voor je word gemaakt. Eline de Jong. Het was er boven verwachting, prijs was aan de hogere kant als gewent maar t resultaat was geweldig! Mijn gekrulde haar knippen is voor vele kappers een uitdaging maar in Goes draaide de stylist er haar handen niet voor om, keurig behandeld en zowel kullend als gestyled is mijn haar mooi gezond en fris! N coupe waar ik zelf niet meer met de schaar in ging knippen daar vroeg ik om, groot applaus dit is zeker gelukt. Klantvriendelijk en professioneel. Yvette van Dongen. Ik vind het altijd gezellig om naar.de kapper te gaan.
BrainWash Kappers Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper.
Naar de kapper. 8 feb Aangepaste openingstijden carnaval 2018. Geplaatst op 1429: uur in Nieuws Delen. Tijdens carnaval 2018 hebben de volgende salons aangepaste openingstijden: Den Bosch Arena: 12-2 gesloten / 13-2 geopend 9-18u Den Bosch Helftheuvel: 12-2 geopend 10-18u Den Bosch Rompert: 12-2 geopend.
Hairstudio Double dé Kapper in Goes; Knippen, Hairextensions meer.
Wij nemen graag de tijd voor u en voorzien u van een persoonlijk advies. Met of zonder afspraak. Snel even binnen wandelen is bij ons geen probleem! Indien mogelijk helpen wij u graag, het kan voorkomen dat u even moet wachten. Het is ook mogelijk om bij ons een afspraak te maken voor 2 extra. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een plekje en kan u een voorkeur voor een van onze kapsters aangeven. Heeft u een afspraak gemaakt? Meld het ons a.u.b. dan even bij binnenkomst. Onze haar producten. Bij Hairstudio Double werken wij met kappersproducten waar we zelf volledig achter staan. Zo voeren wij behandelingen uit met bijvoorbeeld Olaplex en wordt uw haar geverfd met Nak haarverf of Fudge professional. In de salon kunt u ook terecht voor diverse haarstylers. Onze behandelingen en specialisaties. Naast de standaard behandelingen wassen, knippen, kleuren en permanenten voor zowel heren als dames, zijn wij ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld krullenknip systeem, bruidskapsels, hairextensions en olaplex behandelingen. Laat het onze specialisten gerust weten! Bij Hairstudio Double zijn we samen met het australische merk Nak een van de voorlopers in haarvriendelijke haarkleuring. Daarnaast zijn wij in onze kapsalon o.a. Dé kapper in Goes.
Kapper Goes Kapsalon Moooi.
Een kapper in Goes waar je zonder afspraak terecht kunt is in sommige situaties natuurlijk ideaal. Vooral wanneer je onverwachts een keer tijd over hebt en besluit om dan een kapsalon te bezoeken. In Goes kun je dan terecht bij MOOOI makers kappers.
Vestiging Goes.
wassen knippen drogen. knippen heren 4 wk. wassen knippen kleuren. Amoniavrije kleuring incl. Kapsalon voor dames, heren en kinderen. Met en zonder afspraak. Maandag ook open. Donderdag open tot 20.00 uur. Certified Olaplex salon. Klantenkaart met korting. LUMEA vanaf 29.,
Charlie Hair Concept Goes Kapsalon Kinderkapsalon.
Neem een kijkje op onze website en laat u zich informeren over onze producten, wie wij zijn en wat we doen. Wij hopen hopen u te mogen begroeten in onze salon! Charlie Hair Concept. 4461 DZ Goes. Telefoon: 0113 211402.

Contacteer ons