Resultaten voor kapper zonder afspraak breda

kapper zonder afspraak breda
@Benthe hair colours.
Bij @Benthe zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van de nieuwste trends. In het pand is een aparte herenhoek gecreeerd waar je ook zonder afspraak terecht kunt. Neem plaats in de barberchair en laat je knippen of scheren door een van onze barbiers.
Hairstylist René.
Bij Hairstylist René kunnen zowel dames als heren zonder afspraak terecht. Wij zijn gespecialiseerd in extensions verlengingen om meer volume in uw kapsel te brengen. Alle maandagen knippen.: dames heren 15., Alle dinsdagen knippen.: dames heren 15., Alle woensdagen knippen.:
Kapper Breda zonder afspraak Hair Looks.
Zonder afspraak welkom bij de kapper in Breda. Bij de kapper in Breda bent u welkom zonder afspraak. U kiest zelf het tijdstip dat u het beste uitkomt voor een behandeling. Maar u kunt natuurlijk ook vooraf een afspraak maken.
Home.
U bent bij ons altijd welkom, wij werken zonder afspraak. Hierop maken wij natuurlijk een uitzondering als u gaat trouwen. Wij knippen dames heren en kinderen. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle kappersbehandelingen zoals kleuren, folies, permanenten en extensions. Zie voor onze prijzen onze prijslijst. Wij werken met Keune, alle producten van Keune kunt u dan ook bij ons vinden. Wij werken uitsluitend in schoon haar zonder product erin. Ook bij Uw Kapper.
Kapper.
Doorgaan zonder cookies Cookies accepteren. Home Thebe in uw buurt Voorzieningen. Mail deze pagina. Lekker uw haren laten wassen, knippen en kleuren door een professionele kapster. Dat kan verschillende woonzorgcentra van Thebe. De kapsalon is niet alleen voor bewoners bestemd, ook als wijkbewoner bent u van harte welkom. Specifieke wensen kunt u altijd aangeven. De openingstijden van de kapsalon verschillen per woonzorgcentrum. Naast vrije inloop, is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Woont u op een van onze locaties, maar maakt u liever gebruik van uw eigen kapper? Dat kan natuurlijk ook. Deze voorziening wordt aangeboden op de volgende locaties.: 4819 ED Breda.
Team Kappers Breda indebuurt Breda.
Over Team Kappers Breda. Team Kappers onderscheidt zich door het knippen zonder afspraak en het heldere concept. Bij Team Kappers knippen, kleuren en stylen de kappers voor aantr ekkelijke prijzen, zodat je er altijd goed uit kunt zien. Meest recent over Team Kappers Breda.
Cosmo Hairstyling Breda Cosmo Hairstyling.
Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Breda. Of je wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen, onze Top hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Breda. Maandag van 900: tot 1900: uur. Dinsdag van 900: tot 1900: uur.
ME Hairdressers ME Hairdressers.
Kies jouw salon en maak meteen een afspraak. ME Hairdressers Breda. ME Hairdressers Made. ME Hairdressers Raamsdonksveer. Me Hairdressers Zevenbergen. Beheer je afspraken met onze app. ME Hairdressers heeft kwaliteit en comfort hoog in het vaandel. We snappen dat je niet altijd achter een computer zit en daarom hebben we onze ME Hairdressers app beschikbaar. Download de app voor Android of iPhone en beheer zo je afspraken. Download IOS versie Download Android versie. De groene kapper: duurzaam duurt het langst.
Uiterlijke Verzorging Raffy Zorg.
De gebruikte produkten sluiten aan bij uw huid en zijn voornamelijk zonder parfum. U kunt voor een afspraak contact opnemen met Ingrid Link, tel. U kunt bij Raffy gebruik maken van de diensten van een manicure. De salon, BredaBeauty, is twee dagen per week geopend. Op maandag van 9.30 tot 14.30 uur en op donderdag van 9.30 tot 16.00 uur. Andere data of tijdstippen zijn mogelijk op afspraak. Inlopen is mogelijk, maar voor de zekerheid graag even een afspraak maken. BredaBeauty verkoopt ook sieraden. Kijk voor meer informatie op www.bredabeauty.nl. 21 maart 2017 Memory Maluku wordt opnieuw uitgebracht! Door Theo Papilaja Landelijke Stuurgroep Molukse OuderenLSMO. 14 maart 2017 Familieavond verpleegafdeling. Het team van de verpleegafdeling organiseert op 13 april een avond voor familie en vrijwilligers van. Tablet cursus voor beginners in buurthuisToma. Naar activiteitenkalender Naar weekmenu. Zorg wonen welzijn. Zorg aan huis. Zorg met verblijf. Grand Café Toko. Bibliotheek / Mediatheek. Werken en leren. Visie en doelstelling. Film / video. Raffy Woonzorgcentrum Bernard de Wildestraat 400. 4827 EG Breda.
De Meesterbarbier, Barbier Tilburg, Barbershop Eindhoven, Barber Breda, herenkapper Den Bosch, Baard, Baarden.
Testosteron" klotst tegen de plinten omhoog: Meesterbarbier aan de Spoorlaan open." Het eerste wat me opvalt in vergelijking met andere barbershops, is zijn techniek. Hier is overduidelijk iemand aan het werk die de schaar en de tondeuse al wat langer hanteert."

Contacteer ons