Op zoek naar kapper zonder afspraak breda?

kapper zonder afspraak breda
BrainWash Kappers Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper.
Naar de kapper. 25 apr Koningsdag 2018 gesloten. Geplaatst op 1043: uur in Nieuws Delen. In verband met Koningsdag zijn alle BrainWash vestigingen op 27 april 2018 gesloten. Uiteraard heten wij iedereen vanaf 28 april weer van harte welkom in onze salons.
Kinki Kappers Breda Boek je afspraak online Kapsalon Breda.
Een afspraak maken bij Kinki Kappers Breda doe je heel makkelijk online! MAAK JE AFSPRAAK ONLINE. of bel ons op: 076-5148203. 4811 HV Breda. Voor overige vragen over onze kapsalon in Breda. stuur ons een e-mail. Benieuwd naar onze prijzen?
Backstagehaircut.
Welkom op de website van Backstage Haircut. Bij ons kunt u Zonder afspraak terecht voor: 1. Epileren met touw. dinsdag t/m donderdag. 09.00 uur 18.00 uur. 09.00 uur 20.00 uur. 10.00 uur 16.00 uur. U kunt bij ons terecht voor o.a.:
Kapper Breda Ervaar een LUXX gevoel bij LUXX Kappers Kapper Breda.
U gaat niet alleen naar de kapper als u uw haar te laten knippen of stylen maar ook om uw haar gezond te houden. Door speciale behandelingen blijft uw haar gezond en blijft het goed verzorgd. Het ziet er dan weer een stuk vlotter uit. Maak direct een afspraak of kom langs in onze salon zonder afspraak. LUXX kappers Kapper Breda.
MOOI HAAR Dé kapper van Breda!
Vakkundig knippen vanaf 17 euro, zonder afspraak KnipGo.
Selecteer een pagina.; Met KnipGo is naar de kapper gaan zo betaalbaar dat je graag vaker langskomt. Wij gaan Back to Basic en doen alleen wat jij van ons vraagt. Wil je na het knippen jouw haar zelf drogen en stylen? Dan kan dat. Superpraktisch en daardoor ook goed betaalbaar. KnipGo is taking over. In Oost-Nederland zitten we altijd dicht bij je in de buurt. Maar ook de rest van Nederland is snel aan de beurt. We zijn bezig met vijf nieuwe salons in Amsterdam en afgelopen december opende Knip Go Nijmegen haar deuren. Alleen betalen voor wat jij wilt. Zo werkt het bij KnipGo. Vakkundig geknipt vanaf 17 euro. We merken dat steeds meer mensen na het knippen graag zelf hun haar stylen. Wil je na het knippen jouw haar zelf drogen/stylen? Dan kan dat. Gewoon gratis, als extra service. Ons enthousiaste team van goed opgeleide haarstylisten geven je een perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs. Je krijgt en betaalt alleen voor wat jij uiteindelijk wilt. We werken uitsluitend zonder afspraken.
Kapper.
Doorgaan zonder cookies Cookies accepteren. Home Thebe in uw buurt Voorzieningen. Mail deze pagina. Lekker uw haren laten wassen, knippen en kleuren door een professionele kapster. Dat kan verschillende woonzorgcentra van Thebe. De kapsalon is niet alleen voor bewoners bestemd, ook als wijkbewoner bent u van harte welkom. Specifieke wensen kunt u altijd aangeven. De openingstijden van de kapsalon verschillen per woonzorgcentrum. Naast vrije inloop, is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Woont u op een van onze locaties, maar maakt u liever gebruik van uw eigen kapper? Dat kan natuurlijk ook. Deze voorziening wordt aangeboden op de volgende locaties.: 4819 ED Breda.
@Benthe hair colours.
Bij @Benthe zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van de nieuwste trends. In het pand is een aparte herenhoek gecreeerd waar je ook zonder afspraak terecht kunt. Neem plaats in de barberchair en laat je knippen of scheren door een van onze barbiers.
Cuts Colours Kappers met en zonder afspraak, gespecialiseerd in knippen en kleuren.: Cuts and Colours.
CUTS COLOURS IN EEN VOGELVLUCHT! Cuts Colours biedt klanten een no-nonsense haarbeleving met en zonder afspraak voor een aantrekkelijke prijs. Opsmuk is namelijk helemaal nergens voor nodig. Wij werken alleen met topstylisten en kleurexperts, dus met de kwaliteit zit het wel goed.
Kapper Breda zonder afspraak Hair Looks.
Zonder afspraak welkom bij de kapper in Breda. Bij de kapper in Breda bent u welkom zonder afspraak. U kiest zelf het tijdstip dat u het beste uitkomt voor een behandeling. Maar u kunt natuurlijk ook vooraf een afspraak maken.

Contacteer ons