Zoeken naar kapper zonder afspraak amsterdam

kapper zonder afspraak amsterdam
Salon Astrid In onze Salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u!
Vinkenstraat 55 c. 1013 JM Amsterdam. Ma 1200: 1800.: Di 0900: 1800.: Wo 0900: 1800.: Do 0900: 2000.: Vr 0900: 1800.: Za 0900: 1630.: Welkom bij Salon Astrid. Na bijna 43 jaar als zelfstandig ondernemer wil ik jullie laten weten dat ik het wat rustiger aan wil gaan doen. Ik draag daarom per 1 maart het stokje over aan Mark Vissereen, energieke jonge man met heel veel motivatie en zin om de Salon voort te zetten. Voorlopig zal ik nog 2 dagen per week meewerken om alles in goede handen over te dragen en de klanten de zorg blijven geven welke zij gewend zijn. In onze Salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Heeft u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Ervaar onze was-massage in een speciale massage-stoel, op verzoek bieden wij ook speciale hoofd-nek-schouder-massages aan. Voor een afspraak kunt u altijd langskomen. Ook kunt u even naar ons bellen of via deze website een afspraak maken dan weet u zeker of wij tijd voor u hebben. Ook zonder afspraak?
ZenZi Kappers. Weesp Heren, dames en kinderen Wij werken zonder afspraak.
Home Toni Guy. Toni Guy.
TG Credit Card. Online booking Maak hier online een afspraak met een van de ToniGuy salons. Amsterdam Van Baerlestraat. Mocht u problemen ondervinden met het maken van uw afspraak, of u wilt uw afspraak verplaatsen ga dan naar onze contact-pagina en bel/email rechtstreeks naar de salon van uw keuze.
kapperskoffer Tradeshop Onlinehandel.
Geschikt voor make-up artist, kapper of nagelstyliste. Quick shop Cosmeticakoffer Kapperskoffer Visagistenkoffer met wieltjes. Geweldige 3-in-1 veelzijdige cosmeticakoffer. Quick shop Kappers Koffer / Nagelkoffer Visagistenkoffer Kapperskoffer Trolley Visagie. Dit is de ultieme Desing voor iedereen die zijn make up spul.
Vakkundig knippen vanaf 17 euro, zonder afspraak KnipGo.
Selecteer een pagina.; Met KnipGo is naar de kapper gaan zo betaalbaar dat je graag vaker langskomt. Wij gaan Back to Basic en doen alleen wat jij van ons vraagt. Wil je na het knippen jouw haar zelf drogen en stylen? Dan kan dat. Superpraktisch en daardoor ook goed betaalbaar. KnipGo is taking over. In Oost-Nederland zitten we altijd dicht bij je in de buurt. Maar ook de rest van Nederland is snel aan de beurt. We zijn bezig met vijf nieuwe salons in Amsterdam en afgelopen december opende Knip Go Nijmegen haar deuren. Alleen betalen voor wat jij wilt. Zo werkt het bij KnipGo. Vakkundig geknipt vanaf 17 euro. We merken dat steeds meer mensen na het knippen graag zelf hun haar stylen. Wil je na het knippen jouw haar zelf drogen/stylen? Dan kan dat. Gewoon gratis, als extra service. Ons enthousiaste team van goed opgeleide haarstylisten geven je een perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs. Je krijgt en betaalt alleen voor wat jij uiteindelijk wilt. We werken uitsluitend zonder afspraken.
Houtman Kappers Kapper zonder afspraak in Amsterdam.
Kapper met geschiedenis. Houtman Kappers is 1 van de oudste, zo niet de oudste kapper van Amsterdam. Al vanaf 1881 is Houtman Kappers gevestigd aan de Utrechtsestraat 66. Deze salon is geen familie bedrijf maar is altijd over genomen door iemand die er jarenlang gewerkt heeft, en zijn hart verloren heeft aan deze salon. Daardoor is de vaste klantenkring altijd behouden gebleven. Mensen die je zo goed kent weet hoe ze hun haar dragen, maar ook veel verhalen mee hebt gedeeld. Kortom Houtman Kappers is een kapper met veel ervaring. Waar je terecht kunt voor een goede coupe en een leuk gesprek. Of je nou een dame, een heer, jong of oud bent maakt bij ons geen verschil. Wij zijn nu ook op Facebook te volgen! Wij werken zonder afspraak, iedereen is altijd welkom!
BrainWash Kappers Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper.
Naar de kapper. 8 feb Aangepaste openingstijden carnaval 2018. Geplaatst op 1429: uur in Nieuws Delen. Tijdens carnaval 2018 hebben de volgende salons aangepaste openingstijden: Den Bosch Arena: 12-2 gesloten / 13-2 geopend 9-18u Den Bosch Helftheuvel: 12-2 geopend 10-18u Den Bosch Rompert: 12-2 geopend.
ID4You Hairdressing.
De beste kapper van Amsterdam! Suzanne de Vlek. Maak een afspraak. Rachid heeft een prachtige zaak! Maak een afspraak. Zonder afspraak, vrij snel aan de beurt. Freek de Boer. Maak een afspraak. Er is geen betere kapper dan Rachid! Priscilla van Belzen.
10 X DE LEUKSTE KINDERKAPPERS IN AMSTERDAM.
4 De Kinderkapper Amsterdam. Woensdag t/m zondag is De Kinderkapper Amsterdam aanwezig bij Blitskikker, waar iedere knipbeurt een feestje is. Ga je voor de motor, het busje of voor Max het paard. Je mag natuurlijk ook op een gewone kappersstoel of op schoot worden geknipt. Javastraat 117 meer info. 5 De Kleine Parade 2. Kinderkapper Kim komt elke vrijdag en zaterdag in de winkel is om kinderen van toffe looks te voorzien! Tweede Anjeliersdwarsstraat 15 meer info. Voor kinderen moet het bezoek aan de kapper een feest zijn. Bij Eddy Waas hebben ze een speciale kinderafdeling waar ze op een speelse en moderne manier knippen. Je kunt je kinderen ook meenemen als je zelf een afspraak hebt.
Goede kapper Amsterdam Jitty's' Hair and Make-up.
Jitty's' Hair and Make-up is een kapper die echt past bij deze buurt en we zijn ook nog eens heel makkelijk bereikbaar per auto, tram en fiets. Dus voor Kapper Amsterdam West is zijn wij de Goede Kapper Amsterdam! Jitty's' Hair and Make Up Salon.

Contacteer ons