Zoeken naar kapper assen zonder afspraak

kapper assen zonder afspraak
Kapsalon Crazy Hair Assen Kapsalon Crazy Hair.
Marjolein is daar lyrisch over: Het is een door de wetenschap ontwikkelde innovatieve techniek, die zorgt voor herstel van geverfd en behandeld haar. Marjolein vertelt er graag meer over in de kapsalon, waar iedereen van harte welkom is, crazy of niet. Direct een afspraak maken. 9401 EM Assen.
Tulay's' Hairlounge Dé Kapsalon van Assen.
Je bent van harte welkom in onze lounge om deze producten te komen proeven! Maak een afspraak. Tulay Balta; de trotse eigenaresse van kapsalon Tulay's' Hairlounge Assen zorgt voor je gewenste coupe en een fijne kapperservaring. Tulay's' passie voor het kappersvak begon 23 jaar geleden aan de kappersopleiding in Groningen.
Kappers zoeken in Assen.
De kapsalon van Kapper Studio Tanner te Assen staat voor sfeer, gezelligheid en vakmanschap. De haar-en kleur specialisten staan klaar om u rkers en producten die niet op dieren getest worden. Kapper Studio Tanner heeft op dinsdag zaterdagmiddag de Voordeelmiddag na 1500: uur kunt u, zonder afspraak, voo.
Coiffure Van Der Ree Kapsalon voor Dames en Heren in de Oudestraat 10, 9401 EJ te Assen 0592-313810.
Coiffure van der Ree is een Dames en Herenkapsalon in het centrum van Assen, al meer dan 60 jaar een begrip. Ons stabiel en gezellig team staat garant voor persoonlijke aandacht en geven u een professioneel advies op maat! Onze haarstylisten worden het hele jaar door getraind op het gebied van de nieuwste knip en kleur technieken en de laatste modetrends. U kunt spontaan bij ons binnenlopen of een afspraak plannen, gebruik maken van gratis WiFi en genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of cappuccino. Dames en Herenkapsalon, met en zonder afspraak.
Kapper of Kapsalon zoeken in Assen Kappers.nl.
Zoeken naar kappers in Assen. Een overzicht van kappers en kapsalons in regio Assen, Drenthe. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.

Contacteer ons